Η γατάκι μεγαλώνει πίσω της το ωραίο αφράτο παλτό της, αφού βρήκε κάποιον που έσωσε τη ζωή της


519
519 points

Ένα γατάκι βρέθηκε έξω από ένα σκαρφαλωμένο κατώφλι, καλυμμένο από βρωμιά και θραύσματα. Ήταν μόλις τριών εβδομάδων.


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Ένας καλός Σαμαρείτης κοίταξε μια παρτίδα γατάκια στο κατώφλι του και τα πήγε σε ένα καταφύγιο για να βοηθήσει. Προσφέρθηκε να τα ενθαρρύνει, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι τα γατάκια ήταν σε πολύ χειρότερη μορφή από ό, τι περίμενε. Μόνο το μικρό μαύρο γατάκι επέζησε, αλλά ανέπτυξε μια σοβαρή περίπτωση δαχτυλήθρου.

Το καταφύγιο παρέσχε φάρμακα και σαμπουάν για να θεραπεύσει το γατάκι, αλλά συνέχισε να μειώνεται. Την έθεσαν αμέσως στη λίστα διάσωσης διάσωσης για έναν πιο έμπειρο θετό να την βοηθήσει. Τότε είναι που Χωριό ζωντανό χωριό, μια διάσωση στο Λας Βέγκας, την πήρε.

"Πήγα να την παραλάβω στο καταφύγιο, χωρίς να γνωρίζω πόσο κακή ήταν αυτή ακριβώς που ήταν πέντε εβδομάδες", δήλωσε η Έλεν Ρίχτερ, εθελοντής της διάσωσης, είπε στον Love Meow. "Το προσωπικό είχε γράψει" το χειρότερο ringworm που είχε δει ποτέ "στο σημείωμα που έλαβα και μόνο με έκανε να θέλω να την πάρω γρήγορα στην ασφάλεια".


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Ο Kai ήταν αμαυρωμένος και καλυμμένος με ξηρές νιφάδες και με ξεφλούδισμα τριχών.

"Έπρεπε να κάνω μια διπλή λήψη επειδή δεν είχα δει ποτέ ένα γατάκι σε τέτοια τρομερή μορφή. Με κοίταξε με αυτά τα μεγάλα μάτια, έσπασε η καρδιά μου, σκεπτόμενος για το τι είχε περάσει".

Η Ellen έτρεξε στο σπίτι, προσπαθώντας να κρατήσει το γατάκι όσο το δυνατόν πιο άνετα. "Εγκατέστησε εκείνη τη νύχτα, ξέροντας ότι ήταν ασφαλής, θυμάμαι να κοιμηθώ, ανησυχώντας ότι δεν μπορεί να το κάνει".


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Ο Kai επέζησε της πρώτης νύχτας, αλλά ο δρόμος προς την ανάκαμψη δεν ήταν εύκολος.

Η Ellen συμπλήρωσε το γατάκι με υποδόρια υγρά για να την ενυδατώσει και ξεκίνησε θεραπείες σαμπουάν και φάρμακα από του στόματος. Ο Kai ήταν πολύ μπερδεμένος και κατανοητά δυστυχισμένος.

"Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι προσπαθούσα να την βοηθήσω, δεν θα μπορούσα να την αγγίξω αν δεν είχα γάντια και δεν θα μπορούσα να την κρατήσω χωρίς να τυλιχτεί σε μια κουβέρτα Δεν θα μπορούσα να της δώσω ούτε ένα φιλί, και κινδυνεύει να εκθέσω τον εαυτό μου σε ringworm. "


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Με ελάχιστη ή μη όρεξη, η Ellen έπρεπε να την τροφοδοτήσει με σύριγγα την πρώτη εβδομάδα. Ήταν πολλά για ένα μικρό γατάκι να χειριστεί. «Ελπίζω μόνο ότι με κάποιο τρόπο, ήξερε ότι την αγάπησα και έπρεπε να το κάνω για να τη σώσει».

Τις επόμενες εβδομάδες, ο Kai άρχισε να βελτιώνεται και τα ενεργειακά του επίπεδα αυξήθηκαν. Δεν ήταν πλέον το ίδιο γατάκι που η Ellen συναντήθηκε για πρώτη φορά στο καταφύγιο. Καθώς ενισχύθηκε καθημερινά, η επιθυμία της να παίζει και να τρέχει αυξάνεται επίσης.

(Μετακινηθείτε προς τα κάτω για βίντεο)


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

"Είχε ακόμα σημαντικό τραγουδάκι, εμποδίζοντάς της να αλληλεπιδράσει με άλλα γατάκια, το μόνο που είχα εγώ ήταν … και ήταν τρελός σε μένα για αυτό που αντιπροσώπευα, λουτρά και φάρμακα, θα προσπαθούσα τόσο σκληρά να παίξω μαζί της, αλλά δεν ήθελε να έχει σχέση με μένα ", δήλωσε η Ellen στο Love Meow.

"Καθώς τα μαλλιά της άρχισαν να μεγαλώνουν, έβγαινε σαν ένα πανέμορφο μαύρο τσαμπιά με ρίγες, ήταν καταπληκτικό να βλέπεις να βελτιώνεται κάθε μέρα." Το φάρμακο μειώθηκε και τα λουτρά χρειάζονταν λιγότερα.


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Μετά από περίπου 10 εβδομάδες, ο Kai θηλάστηκε πίσω στην υγεία, και δεν υπήρχε πλέον ίχνος ringworm. "Θα μπορούσα τελικά να την κρατήσω και να τα δώσω στα φιλιά μου. Είχα περίμενε τόσο πολύ για αυτές τις στιγμές".

Ο Κάι είχε ακόμα πολύ δρόμο προτού νιώθει άνετα με το να τον αγγίξει και να κρατηθεί. Η Ellen άρχισε να την κοινωνεί με καθημερινή αγκαλιά. Δεν ήταν αρχικά ενθουσιασμένος, αλλά τελικά θερμάνθηκε σε αυτό.


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

Αφού πέρασε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης, το γατάκι έπρεπε να ξαναγίνει ότι τα χέρια δεν είναι εχθροί. "Δεν ήταν εύκολο, κάθε φορά, σκέφτηκα ότι σημειώσαμε πρόοδο, θα κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω", είπε η Ellen.

"Φάνηκε να είναι πιο παιχνιδιάρικο, να ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια, ήμουν ακόμη και σε θέση να την παρουσιάσω στις κατοικίες γάτες μου, λίγο κάθε φορά, δεν ήξερε πώς να δράσει, και απλώς θα έριχνε και θα παλέψει. οι γάτες είναι τόσο ήρεμες και ανεκτικές, μπορούσαμε να την βοηθήσουμε να την εκπαιδεύσουμε με μεγάλη υπομονή ».


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

"Έγινε πολύ διασκεδαστικό και ανόητο και άρχισε επίσης να κάνει αυτό το παιχνίδι του" Tag, you're it ", το άλμα στο πόδι μου και με περιμένει να τρέξω μετά από αυτήν.

Όταν ο Kai ήταν έτοιμος για υιοθεσία, η Ellen ελπίζει ότι κάποιος ειδικός θα έδινε σε αυτό το μικρό κορίτσι ένα αγαπημένο σπίτι που τόσο άξιζε.


Έλλεν Ρίχτερ @ foster_kitten_tails

"Από το πουθενά ήρθε ένας ενδιαφερόμενος υιοθετητής, είχε μια οικογένεια με παιδιά, ένα σκυλί και μια γάτα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα όνειρά μου είχαν απαντηθεί", δήλωσε η Ellen στο Love Meow.

Παρακολουθήστε το ταξίδι διάσωσης του Kai σε αυτό το βίντεο:


Διάσωση του καταπληκτικού μετασχηματισμού της Kitten

youtu.be

"Της είπα διστακτικά όλα τα πράγματα για τον Kai, τον τραγουδιστή της, τα θέματα συμπεριφοράς της, την περίμενα να της πω" Σας ευχαριστώ, αντίο ". Αλλά αυτό δεν συνέβη. Έβλεπε το καλύτερο στο Κάι και την αγάπησε παρά τις ιδιοτροπίες της προσωπικότητάς της. "

Στις 2 Μαρτίου, ο Kai συναντήθηκε με τους ανθρώπους για πάντα. Ήταν αμέσως χτυπημένοι μαζί της και την αγκάλιασαν σαν μέρος της μεγάλης οικογένειάς τους.


@texandflicka

"Ταιριάζει τέλεια και όλοι την αγαπούν. Η νέα αδερφή της γάτας της λατρεύει και παίζει μαζί της συνεχώς", λέει η Ellen. "Με ονόμασαν" Flicka ", καθώς συνεχίζει να τσαλακώνει την ουρά της, έτοιμη να αναπηδήσει και να πηδήσει … αλλά με καλό τρόπο".

"Υπήρχαν τόσες πολλές πιθανές εκβάσεις για το χειρότερο, όμως η καλύτερη έκβαση επικράτησε."

Κοίτα την τώρα!


@texandflicka

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους σας. Ακολουθηστε Τα γαμήλια γατάκια του Ellen στο Facebook και Instagram @ foster_kitten_tails. Ακολουθηστε Οι περιπέτειες του Flicka @texandflicka.

Σχετική ιστορία: Το γατάκι που δεν μεγαλώνει, βρίσκει κάποιον που αγαπάει αφού ζει ολόκληρη τη ζωή του στην αποθήκη

Πηγή


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!

519
519 points

Ποια ειναι η αντιδραση σας;

sad sad
1
sad
wtf wtf
0
wtf
angry angry
0
angry
lol lol
3
lol
love love
3
love
omg omg
2
omg
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format